• Gisteravond vond de Algemene ledenvergadering plaats. Met een opkomst van 18 leden werden er 2 seizoenen behandeld. Vorig jaar kon de ledenvergadering niet doorgaan ivm de toen geldende coronamaatregelen. Er waren vele jubilarissen dit keer.

50 jaar lid:
    Henk Bakker
    Koert-Jan Sieders
    Henk Sok
    Rudy Pol
    Hilco Pol
    Henk Bisschop (afwezig)

40 jaar lid:
    Peter Pol
    Ab Groen
    Freddy Otten (afwezig)

25 jaar lid:
    Arjan Boer
    Marco Bruins (afwezig)

Men kreeg allen een attentie en een bos groen-oranje bloemen.

Er werd afscheid genomen van een 2-tal bestuursleden. Arvid Jonkman verlaat na 4 jaar trouwe dienst het bestuur. Er bestaat nog een vacature voor zijn taak (technische zaken).
    Gerard Vogelzang heeft na 38 jaar trouwe dienst ook de pen neergelegd. Gerard is jarenlang penningmeester geweest van de vereniging. Hij had altijd alles tip-top in orde. Gerard is dan ook uitgeroepen tot erelid. Naast de oorkonde Erelid van VVAK heeft Gerard ook een Oorkonde lid van verdienste in ontvangst mogen nemen van de KNVB. Dhr. Slot, ambassadeur van de KNVB kwam deze oorkonde uitreiken. Gerard heeft ook een gouden speltje gekregen.