• CORONA update 16 november 2021                                 

  Op vrijdag 12 november heeft het kabinet verdere maatregelen genomen op het huidige Corona beleid. Naast het Corona toegangsbewijs welke noodzakelijk is voor spelers en begeleiding, is er besloten dat vanaf 14 november bij wedstrijden geen publiek meer aanwezig mag zijn en dat horeca om 20.00 uur gesloten is.

  Daarop hebben wij als bestuur zijnde aanvullend besloten dat de kantine op doordeweekse avonden gesloten is. Op de zaterdagen blijft deze geopend maar zal alleen toegankelijk zijn voor spelers en begeleiding. Spelers en begeleiding kunnen na afloop een drankje halen maar de sluitingstijd van de kantine zal tijdelijk wijzigen naar 17.30 uur

  Al deze maatregelen gelden tenminste tot vrijdag 3 december.

   

  Corona update – activiteiten geannuleerd                          

  De aankomende periode waren er door verschillende commissies activiteiten georganiseerd. Helaas kunnen deze niet doorgaan o.a. vanwege de geldende Corona maatregelen. Dit betreft:

  -     Teamklaverjassen op vrijdag 19 november

  -     Kaboutertraining op zaterdag 20 november

  -     Stampottenbuffet op zaterdag 20 november

  Er wordt gekeken of bovenstaande activiteiten op een later moment ingehaald kunnen worden.

  Daarnaast zal de ledenvergadering van vrijdag 26 november in afgeslankte vorm plaatsvinden. Overige activiteiten welke na 3 december gepland staan, zullen vooralsnog doorgaan.

  Wij vertrouwen op een ieders medewerking hierin. Heb je nog vragen of tips dan kun je deze mailen naar voorzitter@vvak-voetbal.nl.

  Samen kunnen we het!

   

  Met sportieve groet,

  Het bestuur