• De laatste loodjes -> nog 2 dagen voor het jubileumweekend

30 mrt 2022 Beheerder
  • Beste allemaal,

Het aftellen is begonnen, want inmiddels is het woensdag 30 maart. Nog maar 2 dagen te gaan en dan gaan we ons 60 jarig jubileumweekend vieren. Het was een intensieve korte periode om het een en ander te regelen, waarbij er ook veel overleggen waren, maar wel ontzettend leuk! Aanrader 😉

Vorige week schreef heb ik op de site van VVAK een kleine toelichting gegeven op het hele weekend programma. Voor wie dit bericht gemist heeft, via de link kun je het nog terug lezen. Jubileum weekend 1, 2 en 3 april. Daarnaast is er ook een ontzettend leuke reportage gemaakt door de Hoogeveensche Courant waarin Wessel Prij, Henk Timmerman en ikzelf (Jolanda Kat) geïnterviewd zijn.. De complete krant van vrijdag kunnen jullie ook nog nalezen op de site.

Er zijn her en der vragen gesteld, hoe Splitt nu in zijn werk gaat. Begrijpelijk, want dat is zeker anders dan we gewend zijn. Het goede nieuws is dat op zaterdagavond ook contant betaald kan worden naast de betaling via Splitt. Probeer wel zoveel mogelijk met Splitt te betalen, maar heb je er een hard hoofd in dan is contant betalen een mooie oplossing.
    Op vrijdag kan je in de pul je gift doen, of storten middels een QR code. Neem ook dan wat gepaste centen mee, want we hebben een mooie verloting. Loten kosten: 5 euro voor 5 loten. 19 prachtige prijzen; waaronder een bierpakket, bloemenbon, dinerbon van restaurant Il Gusto en Zuudwoldiger Huuskamer en een pakket van de Zuivelhoeve. We hebben daarnaast 2 spetterende hoofdprijzen. Een reischeque van The Travel Club Andrea Scholing en twee kaarten voor de Vrienden van Amstel Live.
    Zorg dat je op tijd aanwezig bent vrijdagavond, aangezien Benny bij nader inzien iets eerder start (20.15) opgevolgd door tonprater Koop Drost. Laatstgenoemde moet namelijk ook nog een spetterend optreden geven in Ommerkanaal.. Sporthal is open vanaf 19.45 uur.

Op zaterdagmiddag spelen het 1e en 3e thuis, mooie gelegenheid om te komen kijken. Weersvooruitzichten zien er vooralsnog goed uit. Na afloop van de wedstrijden staat er namelijk een snackkraam op het sportpark waar je tegen een kleine bijdrage(3 euro) friet+snack kunt halen(voor de jeugd is dit gratis). Bonnetjes kun je in de kantine halen.

Ik zie jullie graag dit weekend op het mooie Zandmeer!

Groet, Jolanda Kat namens de jubileum commissie