• Het einde van seizoen 2022/2023 begint te naderen, ook al is het nog maar de 2e week van mei. Enkele elftallen zijn zelfs al uitgevoetbald, terwijl het mooie weer nog voor de deur staat. Omdat het einde van het seizoen in zicht is zijn we ook alweer volop bezig met de activiteiten voor de familiedag 2023. Net als vorig jaar moet dit weer een super gezellige en hopelijk zonnige dag worden.

  Op zaterdag 10 juni staat de familiedag op het programma en tevens is dit ook de datum dat we het seizoen gaan afsluiten. Normaliter vind dit apart van elkaar plaats, maar doordat er geen thuiswedstrijden zijn van het 1e of de dames hebben we dit geschoven naar de familiedag.

  Wat is dan precies de bedoeling?
  Zaterdagmiddag mag alle jeugd, of je nu wel of niet lid bent van de vereniging, zich actief uitleven op ons mooie sportpark. De mini meerkampf is bedoeld voor alle jeugd van 4 t/m 18 jaar uit Alteveer/Kerkenveld. In groepjes (op leeftijdcategorie) gaan ze de verschillende onderdelen voltooien, ook dit jaar hebben we weer leuke attributen gehuurd.

  De jongere kinderen (onder 4 jaar) kunnen zich ook prima vermaken, want er is ook een springkussen aanwezig zodat jullie als ouders vanaf het terras de boel in de gaten kunnen houden. Daarmee zijn de ouders, maar ook leden en supporters van harte welkom.

  Vanaf de M017/J017 kan men zich opgeven voor het 7x7 mixtoernooi. Op een half veld lekker een balletje trappen. 

  De BBQ gaat aan. Er zal muziek(DJ) zijn en hopelijk wordt het dan ook een gezellige boel met zijn allen. Uiterlijk 22.00 uur zal dit feestje stoppen.

  Opgave voor de familiedag is noodzakelijk. Geef je daarom voor 1 juni op. Men kan zich opgeven bij leiders/trainers, maar ook via kantine.vvak@gmail.com. Er hangt ook een lijst in de kantine. Vermeld bij je aanmelding of je meedoet aan het mixtoernooi, de spelletjes of de BBQ, maar ook met hoeveel personen je komt.

  Kosten voor de spelletjes zijn gratis. Kosten voor de BBQ bedragen 5 euro per persoon.

  Mochten er vragen zijn, dan kun je bij de activiteitencommissie of jeugdcommissie terecht.