• Op zaterdag 11 juni staat de familiedag op het programma en tevens is dit ook de datum dat we het seizoen gaan afsluiten. Normaliter vind dit apart van elkaar plaats, maar mede door ons jubileum jaar lijkt het ons erg gezellig om dit met zijn allen te vieren.

  Wat is dan precies de bedoeling?

  Zaterdagmiddag mag alle jeugd, spelend dan wel niet spelend lid, zich actief uitleven op ons mooie sportpark. De voetbalinstuif is bedoeld voor alle jeugd van 4 t/m 18 jaar. In groepjes (op leeftijdcategorie) gaan ze de verschillende onderdelen voltooien, daarbij kan je denken aan voetbaldarts, een stormbaan beklimmen, levend tafelvoetbal, eieren gooien, schieten op een rijdende auto en nog wat andere spellen. Er is ook een heuse penaltybokaal te winnen. Wie wordt de beste penaltynemer van VVAK?

  De jongere kinderen (onder 4 jaar) kunnen zich ook prima vermaken, want er zijn ook springkussens aanwezig zodat papa & mama vanaf het terras de boel in de gaten kunnen houden. Daarmee zijn de ouders, maar ook leden en supporters van harte welkom.

  Als de penaltybokaal in ontvangst is genomen, dan gaat de BBQ aan. Er zal muziek zijn en hopelijk wordt het dan ook een gezellige boel met zijn allen.

  Opgave voor de voetbalinstuif is noodzakelijk, net als voor de BBQ. Geef je daarom voor 1 juni op. Voor de voetbalmiddag kan men zich opgeven bij leiders/trainers, maar ook via kantine.vvak@gmail.com. Voor de BBQ kan jij je opgeven via de mail --> kantine.vvak@gmail.com, maar ook middels een lijst in de kantine(komt er te hangen vanaf zaterdag 30 april).

   

  Mochten er vragen zijn, dan kun je bij de jubileumcommissie of jeugdcommissie terecht.