• Kerst-/ Nieuwjaarsactiviteiten bij VVAK

  8 dec 2023 Beheerder
 • Ook dit jaar hebben we weer een aantal kerstactiviteiten op het programma staan.

  We beginnen dan natuurlijk eerst met de Pubquiz. Dit jaar wordt de quiz mede mogelijk gemaakt door Robbin Zomer en Dylan Meinen. Aanmelden kan helaas niet meer, aangezien binnen een week alles vol was!

  In de kerstvakantie hebben we een drietal activiteiten gepland staan. Het kerstklaverjassen wordt al jaar en dag georganiseerd. Op 30 december kan je weer onder het genot van een hapje en een drankje gezellig in de kantine samen komen om te klaverjassen. Aanvang voor kerst klaverjassen is 15.00 uur! Aanmelden kan op de deelnemerslijst welke hangt op het informatiebord in de kantine of door een mail te sturen aan kantine.vvak@gmail.com.
  Op donderdag 28 december zal de spelletjesmiddag voor de jeugd tot J012 ook weer plaatsvinden in de sporthal. Waarna er gezellig afgesloten wordt met wat eten.
  Diezelfde dag wordt er ook een heus FIFA toernooi georganiseerd in de kantine voor de jeugd van J013 t/m J019. Dit zal inclusief eten en drinken zijn. Aanvang is 15.00 uur. Rond 20.00 uur zal dit naar verwachting afgelopen zijn. Gameconsoles, tv’s, xbox’s zullen aanwezig zijn, wat overigens wel handig is als je gaat gamen. Wel dien je je hiervoor aan te melden bij de jeugdcommissie of via de mail -> kantine.vvak@gmail.com. Aanmelden kan tot 20 december en we hopen natuurlijk op genoeg deelname om de activiteit door te kunnen laten gaan.

  Als afsluiting van de kerstavakantie staat natuurlijk weer de jaarlijkse snertloop op het programma, te weten op zaterdag 6 januari.

  En een week(13 januari) later zal het jaarlijkse Krentenbollen/Krentestoete toernooi plaats vinden. Wel op een nieuwe locatie, namelijk de sporthal van Slagharen! Hier zal ook weer gelegenheid zijn voor de jongste jeugd om te voetballen(tot de bassischool), daarna mag de jeugd tot 16 jaar zijn/haar voetbalkunsten laten zien om vervolgens af te sluiten met senioren(16+). Het toernooi zal starten vanaf 14.30 uur. Meer info volgt nog.