• Flexibel Transport en opleidingen BV.
  Aan het eind van dit (soort van) voetbalseizoen liep het contract af van onze hoofdsponsor
  Sanidirect Meppel. Sanidirect Meppel heeft intussen een nieuwe locatiemanager gekregen en heeft kenbaar gemaakt het contract als hoofdsponsor niet te willen verlengen. Wij willen Sanidirect Meppel hartelijk danken voor de afgelopen 4 trouwe sponsor jaren!
   
  Door het niet verlengen van het contract moesten we op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Ik ben blij jullie te mogen vertellen dat dit is gelukt! De buurvrouw van ons prachtige sportcomplex heeft aangegeven de nieuwe hoofdsponsor van VVAK te willen worden met haar bedrijf Flexibel Transport en opleidingen BV. Flexibel Transport en opleidingen BV is een uitzendbureau in de transport sector. Daarnaast geven ze opleidingen en cursussen zoals EHBO en BHV.
   
  Het eerste elftal zal komend seizoen gaan schitteren in een nieuw tenue met Flexibel op de borst. Het tweede elftal zal komend seizoen ook in een nieuw wedstrijdtenue gaan schitteren.
  Bouwbedrijf Bruins Slot heeft na jaren trouwe sponsor te zijn geweest van het tweede elftal aangegeven dit niet te willen verlengen. Bouwbedrijf Bruins Slot hartelijk dank voor de sponsoring van de afgelopen jaren.
  Hartman Expeditie zal de nieuwe sponsor van het tweede elftal worden.
   
   
  Hartelijke groet,
  ook namens het bestuur,
  Jessica van Middelaar