• Overeenkomst trainers senioren teams seizoen 2024-2025

  26 jan 2024 Beheerder
 • Na een periode van evaluatie en gesprekken met de huidige selectie trainers, zijn we blij om een update te kunnen delen over de trainerssituatie voor het seizoen 2024/2025.

  Binnen de vereniging was het al gedeeld maar uiteraard mag het grote publiek het ook weten. Wij zijn blij te kunnen melden dat we voor het komende seizoen wederom overeenstemming hebben bereikt met onze huidige trainer Ben Batterink, om er ook in het nieuwe seizoen met zijn bekende hoog energetische enthousiasme een knallend super sportief seizoen van te maken! Ondanks het feit dat we vanaf het begin van dit seizoen geconfronteerd worden met veelvuldige blessures, kan Ben rekenen op de volle inzet van spelers en begeleiders. Dit seizoen wordt naar eigen zeggen van Ben ‘zo sportief mogelijk afgesloten, en in 2024/2025 op naar het kampioenschap!’. 

  Ook zijn we blij te kunnen melden dat de huidige trainer van VVAK 2 Robert Jipping ook volgend jaar aan zal blijven als trainer van VVAK 2. 

  In een eerder bericht gaven we aan dat Henry Vos volgend seizoen stopt als trainer van Vrouwen 1. De zoektocht naar een nieuwe trainer is daarom gestart! 

  Naast dat Henry trainer is van Vrouwen 1, staat hij ook voor de groep van de vrouwen 7x7. Ook hiervoor zijn we dus op zoek naar een nieuwe trainer! De vrouwen spelen mee in de vrijdagavond competitie en trainen één keer per week op de donderdagavond. 

  Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Koert-Jan Sieders, bestuurslid technische zaken via technischezaken.vvak@gmail.com of 06-28296276.