• Zaterdag 5 september is het Super Saturday op Sportpark het Zandmeer. Om 14.30 uur wordt namelijk de 2e bekerwedstrijd voor de mannen en vrouwen gespeeld. VVAK 1 mag aantreden tegen Rouveen. Rouveen speelt in de 3e klasse en heeft zijn 1e wedstrijd gewonnen van Tiendeveen. Vrouwen 1 speelt de derby tegen JVZ. Ook zij hebben de 1e wedstrijd gewonnen van ST FC Meppel / Alcides.

  We voetballen ook vandaag weer op ons vertrouwde sportpark het Zandmeer te Kerkenveld. Voor deze wedstrijden zal het bezoeken van het sportpark anders georganiseerd zijn dan je van ons gewend bent. Onze club zet een APP in om supporters te monitoren. Waar het hier omgaat is toegangsregistratie via de app/website van Eventbrite. Hierdoor hopen we de doorloop voor de bezoekers te bespoedigen en heeft VVAK voldaan aan de registraties.

  Om alles in goede banen te laten verlopen vraagt VVAK alle bezoekers van de wedstrijden VVAK 1 – Rouveen 1 en VVAK VR1 – JVZ VR1 zich te registreren via de volgende link(voor spelers en begeleiders is dit niet van toepassing):

  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bekerwedstrijd-vvak-rouveen-en-vvak-vr1-jvz-vr-118817936647

  De wedstrijd kan gratis bezocht worden. In verband met de anderhalve meter regel moeten we het aantal plaatsen rondom het veld helaas beperken.

  We verzoeken personen die digitaal minder vaardig zijn om hulp te vragen bij bijvoorbeeld familie. Iemand anders kan dan een kaart op zijn/haar mailadres aanvragen en uitprinten voor de betreffende persoon.  Indien dit niet mogelijk is, kan gebruik gemaakt worden van registratie op het sportpark zelf.

  Naast het reserveren van een plaats zullen wij je ook een aantal vragen stellen met betrekking tot jouw gezondheid. De antwoorden op de vragen worden je toegezonden met het ticket. Je kunt alleen toegang tot het evenement krijgen als je alle vragen ontkennend hebt kunnen beantwoorden en akkoord gaat met een aantal regels en afspraken.

  Na aanmelding krijg je van Eventbrite een bevestiging. Op deze bevestiging vind je dus het antwoord op de aan jou gestelde vragen en een aantal regels waaraan je moet voldoen om de wedstrijd te kunnen bezoeken. Neem de bevestiging op je mobiel of uitgeprint mee, de QR-code op de bevestiging geeft toegang tot de wedstrijd.

  Voor, tijdens en na de wedstrijd is er in principe de mogelijkheid om de kantine te bezoeken tot de maximale capaciteit is bereikt! Hier zullen we echt het motto moeten hanteren: vol = vol.

  Iedereen verlangt natuurlijk naar een ‘normale’ situatie. Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. We vragen iedereen dan ook begrip voor alle beperkingen die gelden en zich te houden aan de richtlijnen. Breng je club dus niet in de problemen door je niet aan de afgesproken maatregelen te houden en spreek elkaar aan.