• Alteveer/Kerkenveld.

  Vandaag VVAK de nummer 10 tegen Espel de nummer 7 van de ranglijst. De thee werd opgezocht met een 0-1 stand in het voordeel van Espel. Na negentig minuten stond er een 1-5 eindstand op het scorebord.

  Henk Timmerman

  Voor aanvang van de wedstrijd werd scheidend wedstrijdsecretaris Henk Timmerman tot zijn eigen verrassing door voorzitter Ben Prij in de bloemetjes gezet. Voor trainer Rolf Drent was dit zijn laatste thuiswedstrijd. Hij moest weer flink puzzelen om 11 namen op het wedstrijdformulier te noteren. Met een mix van VVAK 1 en VVAK 2 werd er gestart. Beide teams begonnen aanvallend aan het duel. Al in de 8e minuut moest keeper Deon Smits een fraaie boogbal van Gino Gaal tot corner verwerken. Kort hierna werd een corner van Joran Botter door Peter van de Vegt over de goal gekopt. Halverwege de wedstrijd spatte een schot van Kevin Reyneveld uiteen op de deklat na knullig verdedigen van VVAK zijde. In de 37e minuut kwam Espel na een mooie aanval op 0-1 door een doelpunt van Kevin Reyneveld. Met deze stand werd ook de thee opgezocht.

  DOELPUNT RIJKE TWEEDE HELFT

  In de 50e minuut kwam Espel op 0-2. Een schitterende vrije trap op randje 16 werd door Rudi van Hooff in 1 keer langs de muur in de goal geschoten. Door diverse wissels werd de thuisclub er niet sterker op, de bezoekers daarentegen wel. VVAK moest zich beperken tot verdedigen en kwam er sporadisch uit. Espel werd in deze fase sterker en sterker en kon de score uitbreiden. Paul Poels scoorde de 0-3 na een mooie combinatie met Cornee Luk. De 0-4 was weer via een vrij trap die in 1 keer wederom door specialist Rudi van Hooff werd gescoord. In de 82e minuut kon VVAK toch nog de eer redden. Robbin Zomer werd in het strafschopgebied onder uit gehaald en dat betekende een penalty. Dyon Bruins plaatste zich achter de bal en faalde niet, 1-4. In de slotfase scoorde Espel nog de 1-5 en ging daardoor met een verdiende overwinning huiswaarts. Volgende week speelt VVAK een uitwedstrijd tegen vv Ens.

  Scheidsrechter: Thies Kuijer uit Rutten.

  Opstelling VVAK: Deon Smits, Peter van de Vegt(90 Remco Benjamins), Mark Scholing, Michel Moes(78 Bastin Vrielink), Joran Botter, Danny Kreuze(54 Dennis Overgaauw), Vincent Drent(33 Jeroen Berends), Martin Overgaauw, Marc Padding, Robbin Zomer, Dyon Bruins.