• Start met sparen vanaf 13 september

Heb je je aangemeld voor Voetbalpassie in de AH app? Dan spaar je van 13 september t/m 3 oktober voor de voetbalclub die jij wil steunen... VVAK dus :)  Bij iedere €1 aan deelnemende producten spaar je 1 punt. En bij een volle spaarkaart van 10 punten sponsor je je club al met €1. Doneer iedere volle spaarkaart zo snel mogelijk, dan zie je het saldo van jouw club meteen oplopen.

Deelnemende producten

Spaar Voetbalpassie punten bij iedere €1 aan alle deelnemende merken, al het verse fruit, alle winkel afgebakken broodjes en Alle AH Goudse kaas van de zelfbedieningsafdeling. Sparen kan bij alle Albert Heijn en AH to go winkels in Nederland en bij online bestellingen.

• Klik op het linker Facebook icoontje om het instructiefilmpje voor deelname te bekijken.