• Sponsor

  Wat is een vereniging zonder sponsors? Sponsoring is een belangrijk thema binnen de voetbalvereniging. Inkomsten uit sponsoring is voor VVAK een belangrijk deel van de omzet.

  Er zijn verschillende mogelijkheden om de vereniging te sponsoren. Bijvoorbeeld om een team te voorzien van een wedstrijdtenue, trainingspakken en/of sporttassen. Maar ook door een reclamebord langs het veld te hangen of te adverteren in onze jaarlijkse presentatiegids.

  Sponsor worden?

  Wilt u sponsor worden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Spreek hiervoor Henk Timmerman of Manon Jonkman aan of bel/app/mail één van beide gerust!

  Henk Timmerman: 06-30106563 of h.timman@home.nl

  Manon Jonkman: Tel: 06-20124907 of communicatie.vvak@gmail.com

 • Flexibel uitzendbureau transport en opleidingen BV

 • Vanaf seizoen 2021/2022 is Flexibel Transport en Opleidingen BV. onze hoofdsponsor. 

  Over het bedrijf: 
  Op zoek naar een uitdagende baan in de transportsector? Dan ben je bij Flexibel Transport en Opleidingen BV aan het juiste adres. Wekelijks vind je bij hun een ruime selectie aan vacatures bij verschillende bedrijven. Sinds 2014 verbinden ze enthousiaste werkzoekenden met mooie banen in de transport sector. Ze kennen de markt als geen ander en gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen voor zowel werknemer als werkgever. Hiernaast bieden ze ook verschillende opleidingen en cursussen aan zoals code 95, EHBO en BHV.

   

 • Sponsor uitgelicht:

  Hieronder volgen dit seizoen geregeld een uitgelichte bestaande sponsor. Waarom? omdat we dankbaar zijn met zoveel trouwe sponsors. 

 • Hartman Expeditie

  Ronald Hartman, de buurman van ons sportpark, sponsort vanaf seizoen 2021/2022 het tweede elftal. 
  Sponsoring is een belangrijk thema binnen onze vereniging. Het bestuur is dan ook erg blij met deze gulle buurman.
  Hartman Expeditie is een familiebedrijf gespecialiseerd in temperatuur beheerst transport van groente, fruit, verse levensmiddelen en sierteelt naar Scandinavië. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland en Denemarken.

 • Middelveld Machines

  Middelveld Machines is hét adres voor al uw professionele tuinmachines en gereedschap. Wij opereren in zowel de professionele- als particuliere markt. Als u een machine wilt aanschaffen kunt u bij ons terecht voor deskundige- en vakkundig advies voor zowel nieuwe als gebruikte machines. Wij kunnen u voorzien van het volledige assortiment, zoals kettingzagen, loopmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en nog veel meer…. Wij zijn dealer van de merken Husqvarna, Stiga, Honda, Tielburger, GTM, Dolmar en Makita.

   Naast de tuinmachines zijn wij ook verkoop- en servicepunt van Avant minishovels.  Wij hebben altijd een aantal shovels op voorraad staan waardoor wij u altijd een demonstratie kunnen geven of bij een reparatie een leenshovel aan kunnen bieden. Onze speciaal ingerichte service bus biedt ons de mogelijkheid u snel en professioneel van dienst te zijn.

   Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie van uw machines. Wij laten u nooit met uw problemen staan. Voor de robotmaaiers hebben wij een speciaal ingerichte service bus waarmee wij ook problemen op locatie kunnen oplossen. Meerdere dagen per week hebben wij een transporteur ter beschikking die uw machine eventueel ook op kan halen.

   Als laatste tak van sport hebben we ook een professioneel verhuurprogramma. Hierin kunt u denken aan een hoogwerker, stobbenfrees, takkenversnipperaar, houtklover, Avant minishovels, verticuteermachine, veegmachines en nog veel meer.

   Bent u benieuwd geworden naar ons bedrijf, kom vrijblijvend een keertje langs, de koffie staat klaar!

 • EP:Kuik

  "Bekend om z'n service of niet soms" is niet zomaar een kreet. Service en kwaliteit staat bij EP:Kuik erg hoog in het vaandel. Er geldt dan ook een 'de klant is koning' mentaliteit. EP:Kuik zal altijd haar uiterste best doen om u zo professioneel mogelijk te adviseren en te begeleiden bij uw aankoop.

  Ook na de verkoop gaat onze service veel verder. Wij bezorgen niet alleen onze producten, maar sluiten dit ook aan en geven eventueel uitleg over de werking. Ook is het mogelijk dat onze monteurs bij u aan huis reparaties uitvoeren.

  In het geval van een reparatie, garantie of een eventueel mankement aan uw product zullen wij onze uiterste best doen om uw probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen. Mocht een apparaat niet snel te repareren zijn, dan hebben we meestal wel een leenapparaat.