• Sponsor

  Wat is een vereniging zonder sponsors? Sponsoring is een belangrijk thema binnen de voetbalvereniging. Inkomsten uit sponsoring is voor VVAK een belangrijk deel van de omzet. 

  Er zijn verschillende mogelijkheden om de vereniging te sponsoren. Bijvoorbeeld om een team te voorzien van een wedstrijdtenue, trainingspakken en/of sporttassen. Maar ook door een reclamebord langs het veld te hangen. 

  Sponsor worden?
  Wilt u sponsor worden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Spreek hiervoor Henk Timmerman of Jessica van Middelaar aan of bel/app/mail een van beide gerust! 

  Henk Timmerman: 06-30106563  h.timman@home.nl
  Jessica van Middelaar - Jonkman: 06-27839393   jessicajonkman11@hotmail.com 

 • Flexibel uitzendbureau transport en opleidingen BV

 • Vanaf seizoen 2021/2022 is Flexibel Transport en Opleidingen BV. onze hoofdsponsor. 

  Over het bedrijf: 
  Op zoek naar een uitdagende baan in de transportsector? Dan ben je bij Flexibel Transport en Opleidingen BV aan het juiste adres. Wekelijks vind je bij hun een ruime selectie aan vacatures bij verschillende bedrijven. Sinds 2014 verbinden ze enthousiaste werkzoekenden met mooie banen in de transport sector. Ze kennen de markt als geen ander en gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen voor zowel werknemer als werkgever. Hiernaast bieden ze ook verschillende opleidingen en cursussen aan zoals code 95, EHBO en BHV.

   

 • Sponsor uitgelicht:

  Hieronder volgen dit seizoen geregeld een uitgelichte bestaande sponsor. Waarom? omdat we dankbaar zijn met zoveel trouwe sponsors. 

 • Ronald Hartman, de buurman van ons sportpark, sponsort vanaf seizoen 2021/2022 het tweede elftal. 
  Sponsoring is een belangrijk thema binnen onze vereniging. Het bestuur is dan ook erg blij met deze gulle buurman.
  Hartman Expeditie is een familiebedrijf gespecialiseerd in temperatuur beheerst transport van groente, fruit, verse levensmiddelen en sierteelt naar Scandinaviƫ. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland en Denemarken.