• Alteveer/Kerkenveld.

Dinsdagavond 17 januari jl. heeft VVAK 1 een oefenwedstrijd gespeeld tegen HZVV 2.
    Trainer Ben Batterink had in de basis maar liefst 3 spelers met de naam Vrielink opgesteld, namelijk Bastin en zijn jongere broers Niels en Sven.
    In een uitstekende wedstrijd van VVAK zijde scoorde Sven Vrielink gelijk 2 goals, Erik Sieders tekende voor de derde treffer. In de slotminuut wist HZVV 2 de eer te redden, eindstand 3-1.

Zaterdag 21 januari 2023 speelde VVAK 1 een oefenwedstrijd tegen Beilen za.
    Ook deze wedstrijd wist VVAK 1 met een overwinning af te sluiten. Remco Benjamins scoorde schitterend met een snoeiharde kopbal. In de tweede helft breidde VVAK de score uit naar 3-0 door doelpunten van Robbin Zomer en Erik Sieders. Ook Beilen had diverse goede kansen om te scoren, maar doelman Tim Stille redde een aantal keren bekwaam.