•  

  De afgelopen tijd hebben er een aantal wisselingen plaatsgevonden binnen het bestuur. Zo heeft Allard Vrielink het voorzitterschap overgenomen van Bennie Prij, is Jessica van Middelaar vervangen door Manon Jonkman en is na lange tijd de functie Technische Zaken gelukkig weer ingevuld door Koert Jan Sieders.

  Begin Januari schreef Allard al een stukje om zichzelf kort te introduceren. Dit keer is het de beurt aan Koert Jan en Manon.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Koert Jan

  Hallo allemaal, zal mij even voorstellen als nieuw bestuurslid VVAK Technische zaken:

  Naam: Koert Jan Sieders
  Geboren: 30 juni 1956
  Getrouwd met: Christina Sieders-Hummel
  Familie: 2 dochters, 1 zoon, 2 schoonzonen, 1 schoondochter, 4 kleinkinderen en de 5e op komst.
  Beroep: Sinds 2010 door Venko uitgeleend aan Rijkswaterstaat als beheerder van 500 locaties Landelijk Meetnet Water op Zee en Land. Binnenkort (eind April) ga ik na 51 jaar aan het werkproces te hebben deelgenomen met pensioen.
  Hobby’s: Divers

  In november 2022 ben ik door het bestuur van VVAK benadert om de portefeuille Technische zaken op mij te nemen. Voor de kerst en na een aantal gesprekken, heb ik deze functie aanvaard. In januari tijdens een ingelaste leden vergadering is het definitief geworden.

  Mijn historie in de voetballerij:

  Ik ben van 1983 tot 2008 voetbal trainer geweest bij o.a. VVAK en diverse clubs uit de buurt. Was jeugdtrainer en dan hoofdzakelijk A-junioren om die klaar te stomen voor de selectie elftallen. De laatste 4 jaar van mijn trainerschap ben ik senioren trainer geweest.
  Na mij trainers carrière ben ik nog een aantal jaren jeugd coördinator geweest bij HH’97. Door mijn drukke werkzaamheden toen en omdat ik regelmatig in de kost zat moest ik daar mee stoppen. Want ik vind als je iets doet moet je het 100% doen, anders moet je er niet aan beginnen.

  Ik zal dan ook trachten(samen met het bestuur en commissies) mij met 100% in te zetten voor deze functie bij VVAK, en we hopen er sportief wat moois van te maken, zodat iedereen als VVAK’ers veel plezier hebben bij deze vereniging. 

  Manon

  Sinds afgelopen November heb ik de functie PR/Communicatie binnen het bestuur van VVAK overgenomen van Jessica van Middelaar. Ik zal mij even kort voorstellen voor de mensen die mij niet kennen. Ik ben Manon Jonkman en ik ben 27 jaar. Ik woon nu sinds 3 jaar samen met mijn vriend in Hoogeveen, maar ik kom oorspronkelijk uit Alteveer. Ik hoop dan ook over een aantal jaar weer terug te kunnen gaan naar Alteveer/Kerkenveld.

  Ik ben zelf pas begonnen met voetballen toen ik 15 was, maar was daarvoor al regelmatig bij VVAK te vinden om bij verschillende wedstrijden te kijken. Ook mijn vader en broer zijn al jaren lang betrokken bij de club. Na een aantal jaar in de Mc´s te hebben gezeten speel ik inmiddels al bijna 9 jaar met heel veel plezier in vrouwen 1. Sinds dit seizoen sta ik op doel en ik hoop dit zeker nog een aantal jaar te kunnen doen.  

  Toen ik vorig jaar april door Jessica werd gevraagd of ik haar functie over zou willen nemen hoefde ik er eigenlijk niet over na te denken en was mijn antwoord dan ook direct: ja, dat wil ik wel. Ik vind het belangrijk om iets te kunnen betekenen voor de club en daarnaast leken de taken binnen deze functie mij ook gewoon erg leuk. Ik ben graag bezig met (social)media en ook het ontwikkelen van de presentatiegids is een leuke uitdaging!

  Ik kijk er naar uit om mij de komende jaren in te kunnen zetten voor de club samen met de andere bestuursleden en natuurlijk alle andere vrijwilligers binnen VVAK. Mocht je vragen hebben spreek mij of één van de andere bestuursleden dan vooral aan!