• Vrijwilligers gezocht voor jeugdteams JVZ/FC Zuidwolde

  15 apr 2024 Beheerder
 •  

  Beste leden, ouders, verzorgers en alle anderen die VVAK een warm hart toedragen, 

  Door het schrijven van dit stukje willen we er als club nog eens op wijzen, hoe belangrijk vrijwilligers voor ons zijn. Van het trainen en begeleiden van de jeugd, het inschenken van de limonade, tot het helpen achter de bar; het moet toch allemaal maar gebeuren! We willen dan ook alle vrijwilligers bedanken voor de tomeloze inzet. Zonder jullie geen club! Toch zijn er nog genoeg kleine vrijwilligerstaken te vervullen. Daarom doen we dan ook een beroep op iedereen die VVAK een warm hart toedraagt. 

  VVAK heeft een samenwerkingsverband met nu JVZ en vanaf het seizoen 2024/2025 met FC Zuidwolde. Dit samenwerkingsverband is zeer belangrijk voor onze club als VVAK, om het voortbestaan te garanderen. 

  Op dit moment is men bij JVZ bezig de teamindelingen voor het seizoen 2024/2025 rond te krijgen. Helaas is er nog niet voor elk team een leider en of trainer.  

  Hierbij doen we dan ook een oproep aan ouders en belangstellenden om minimaal een keer in de week bij de training aanwezig te zijn om te helpen of om zelf training te geven zodat deze elftallen ook kunnen trainen. Ook voor begeleiding bij de wedstrijden op zaterdag doen we een beroep op ouders en belangstellenden.  

  Wij zouden het dan ook vervelend vinden wanneer en teams niet kunnen trainen of spelen omdat er geen begeleiding is. Ook als je niet elke week kan of denkt geen verstand te hebben van voetbal zouden we willen vragen om je toch aan te melden. Het gaat wel om de teams waar leden/spelers van VVAK in zitten. 

   
  Bestuur en jeugdcommissie VVAK 

  Belangstelling? Twijfel niet en meld je aan!

  Dit kan door contact op te nemen met iemand van het bestuur of van de jeugdcommissie!