• VVAK Heren 1

• Bovenste rij v.l.n.r.:
    Tjeerd Kleine (vlagger), Loeki Hoorn (leider), Erik Sieders en Rolf Drent (trainer)

Middelste rij v.l.n.r.:
    Danny Kreuze, Dylan Meinen, Maurice Kosters, Remco Kat, Peter van der Vegt, Dyon Bruins, Joran Botter en Jessica van Middelaar (bestuur)

Onderste rij v.l.n.r.:
    Melvin Benjamins, Vincent Drent, Gerjan Kamphuis, Tim Stille, Robbin Zomer, Remco Benjamins, Mathijs Drent, Marc Padding en Mieke Prins (sponsor)

Afwezig: Roy Schutte (leider), Gerben Mennink

• Staf

NaamRolFunctieTelefoon
    Drent, RolfTechnische stafTrainer/coach
    Prij, BennyOverige stafStandaard functie

Er zijn 4 teamleden van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

• Trainingsschema

Dinsdag- en donderdagavond 19:30-21:00 uur

• Programma

Geen informatie

• Uitslagen

Geen informatie

• Team indeling

NaamRolFunctie
    Benjamins, MelvinTeamspeler
    Benjamins, RemcoTeamspeler
    Botter, JoranTeamspeler
    Kamphuis, GerjanTeamspeler
    Koster, BryanTeamspeler
    Kreuze, DannyTeamspeler
    Mennink, GerbenTeamspeler
    Padding, MarcTeamspeler
    Sieders, ErikTeamspeler
    Vegt, Peter v.d.TeamspelerVerdediger
    Zomer, RobbinTeamspeler

Er zijn 5 teamleden van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

• Countdown

VS

01 januari 1970 uur

dag

uur

min

sec
  • Stats

VVAK 1

doelpunten voor per wedstrijd

doelpunten tegen per wedstrijd

punten per wedstrijd
  • Het eerste elftal wordt gesponsord door Flexibel Transport en Opleidingen BV.

Op zoek naar een uitdagende baan in de transportsector? Dan ben je bij Flexibel Transport en Opleidingen BV aan het juiste adres. Wekelijks vind je bij hun een ruime selectie aan vacatures bij verschillende bedrijven. Sinds 2014 verbinden ze enthousiaste werkzoekenden met mooie banen in de transport sector. Ze kennen de markt als geen ander en gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen voor zowel werknemer als werkgever. Hiernaast bieden ze ook verschillende opleidingen en cursussen aan zoals code 95, EHBO en BHV.