• In de al twee keer wegens corona afgelaste wedstrijd tegen Ens S.V. boekte VVAK de tweede zege van het seizoen. Met een ruststand van 0–0, en met een doelpunt in de 79e minuut van Erik Sieders wist VVAK de wedstrijd winnend af te sluiten.
    In een gelijk opgaande wedstrijd wisten beide teams weinig kansen te creëren. In het begin van de wedstrijd wist VVAK enkele keren voor het doel van Ens te komen maar kon niet tot scoren komen. Na een kwartier spelen kwam Ens met een snelle counter en miste de kans op 0-1. Ook in de 33e minuut een grote kans uit een counter en hieruit schoot Dennis Wolfs voorlangs. Hierna kwamen voor beide teams nog kleine kansjes maar er werd niet gescoord, zodoende werd er gerust met met 0-0.
    Na rust kwam VVAK beter in de wedstrijd en waren ze sterker dan Ens, maar de grootste kansen waren wel voor Ens. Dit kwam voornamelijk doordat de de verdediging bij het uitverdedigen de bal zomaar in de voeten schoot van de tegenstander. Hier werd door Ens geen gebruik van gemaakt. In de 79e minuut was het Erik Sieders die enkele tegenstanders omspeelde en de 1-0 op het scorebord liet zetten. Hierna probeerde Ens nog wel om de gelijkmaker te maken maar VVAK verdedigde met succes de voorsprong. In de allerlaatste minuut leek de gelijkmaker alsnog te vallen, maar via de vingers van keeper Tim Stille en de paal kon de bal weggewerkt worden en was de tweede seizoensoverwinning een feit.
    Zaterdag speelt VVAK de thuiswedstrijd tegen Blokzijl. Aanvang 14:30 uur.