• VVAK VROUWEN 1 (7x7) vrijdag

• Seizoen 2020/2021

• Bovenste rij v.l.n.r.
    Tineke Ymker, Ingrid Kleine, Hetty Wunnink, Moniek Snippe, Inge Pol.

Onderste rij v.l.n.r.
    Wendy Koekoek, Jessica van Middelaar, Alien Wierbos, Gera Ymker, Lenny Veenstra, Whitney Matulessy.

Gerd Vos, Sandra van der Meulen, Marianne Jonkman en Barbara Wolf ontbreken op de foto

• Staf

• Trainingsschema

Woensdagavond 19:30-20:30 uur

• Programma

• Uitslagen

• Countdown

VS

01 januari 1970 uur

dag

uur

min

sec
  • Stats

VVAK VR1

doelpunten voor per wedstrijd

doelpunten tegen per wedstrijd

punten per wedstrijd
  • Wij zijn een groep enthousiaste dames die wel in zijn voor een gezellig potje voetbal. Wij spelen 7×7 voetbal in een vrijdagavondcompetitie en hebben een najaars- en voorjaarscompetitie.

Ons 7×7 team is opgericht in 2014. Het team bestaat uit oud-voetbalsters en dames die nog nooit gevoetbald hebben.

De training wordt iedere woensdagavond verzorgd door Gerd Vos.
    Ben je een vrouw en heb je ook zin in sporten en gezelligheid? Kom gerust een keer kijken of meedoen tijdens onze training!

Ons team varieert nu in de leeftijd van 28 jaar t/m 53 jaar.

• Dit team wordt gesponsord door Transportbedrijf de Wolden.

Het bedrijf is in 2012 ontstaan uit een fusie van Klein Transport B.V. uit Zuidwolde
    en Leistra & Lensen Transport uit Kerkenveld.
    Beide transportbedrijven hebben sinds lange tijd ervaring in het RMO·vervoer, zij kunnen daarom een veilig en vakkundig transport van uw kostbare vracht garanderen.

Transportbedrijf de Wolden maakt vooraf een duidelijke offerte zodat u exact weet waar u aan toe bent.