• Nagele.

  VVAK heeft in de uitwedstrijd tegen Nagele een pittige nederlaag geleden. Na 45 minuten stond er een 2-0 achterstand op het scorebord. De volgende 45 minuten gaven de mannen van trainer Rolf Drent niet thuis en kon Nagele de score heel simpel en eenvoudig uitbreiden naar een eindstand van maar liefst 8-0.

  Met de van een blessure terug gekeerde Danny Kreuze begon VVAK hoopvol aan de wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst, Nagele. Maar al in de 7e minuut kwam VVAK op achterstand. Het was Ad Withaar die van een zeer langdurige blessure terug keerde en voor de 1e keer moest een blunderende keeper Tim Stille de bal uit het net halen. 10 minuten later was het wederom Withaar die na geknoei in de VVAK verdediging de 2-0 aantekende. Bij VVAK ontbrak vandaag de scherpte, te weinig inzet, geen beleving en vooral de wil om de duels aan te gaan. Tegen een fysiek sterke ploeg konden er geen potten worden gebroken. Vlak voor rust kregen de bezoekers in de gehele eerste helft welgeteld 1 kans om te scoren. Het was Erik Sieders die een rake voorzet van Joran Botter via de doelman naast kopte. Beide teams zochten de thee op met een 2-0 stand in het voordeel van Nagele.

  TWEEDE HELFT WANVERTONING VVAK

  Over de tweede helft kan ik kort zijn. Vanaf de aftrap balverlies voor VVAK en het was weer Ad Withaar die doelman Stille het nakijken gaf en daarmee zijn hattrick voltooide. Toen enige minuten later bij een corner keeper Stille mist taste en ook de verdediging van VVAK niet alert reageerde stond er via J.v.d. Vijgh de 4-0 op het scorebord. Hierna geloofde VVAK het wel en was er van enige tegenstand totaal geen sprake meer. Nagele was heer en meester en VVAK was vandaag kennelijk niet in staat om ook maar een klein beetje mee te doen. In een tijdsbestek van 10 minuten liep Nagele uiteindelijk uit naar een monsterscore van maar liefst 8-0 via doelpunten van Sander en Thomas Koene. Uiteraard een zeer verdiende overwinning voor Nagele na een totale off day van de zijde van VVAK. Over 2 weken speelt VVAK een thuiswedstrijd tegen VCG uit Geesbrug.

  Scheidsrechter: de heer J. Schoemaker uit Meppel.

  Opstelling VVAK: Tim Stille, Remco Benjamins, Vincent Drent, Joran Botter, Danny Kreuze (55 Jeroen Berends), Remco Kat, Dylan Meinen, Marc Padding, Erik Sieders, Melvin Benjamins (46 Rutger Fransen), Robbin Zo